Un dia amb Arthur

Un dia amb Arthur

Acompanyem el jugador brasiler a casa seva en la prèvia d’un partit al Camp Nou per veure com és la seva vida fora del terreny de joc

Arthur ens ensenya com viu des de fora dels terrenys de joc i ens mostra la seva cara més personal. Des de casa seva i en companyia de la seva família ens explica les interioritats de la seva rutina i els detalls del seu dia a dia, a què dedica les hores fora del terreny de joc, què menja... Tot això ho podràs veure en aquest vídeo exclusiu en què el migcampista brasiler també analitza diversos temes d’actualitat i en clau blaugrana. Les repassem a continuació:

LEO MESSI

“És fantàstic. L’admirava de veure’l a la televisió, però personalment i fora del terreny de joc és molt millor encara. És un geni, el millor que ha existit. Només puc donar-li les gràcies per la confiança”.

“Els consells que em dona són tàctics, ja que l’estil del Barça és únic i cada jugador ha de saber on està col·locat el seu company al terreny de joc”.

LA LLIGA DE CAMPIONS

“Escoltar la música de la Champions des de la gespa és una sensació única, molt emocionant i que mai oblidaré. Se’m posen els pèls de punta”.

EL CAMP NOU

“És un somni realitzat poder vestir la samarreta del Barça. És un moment màgic que no oblidaré mai. Quan vaig entrar al camp vaig veure que és gegant, em va sorprendre la mida”.

L’ADAPTACIÓ A L’EQUIP

“Crec que m’estic adaptant bé. És difícil arribar a un lloc on no coneixes res. És complicat, però tothom m’ha rebut molt bé. El fet d’haver-hi altres jugadors brasilers m’ha suposat més facilitat per l’idioma".

EL FUTBOL EUROPEU VS. EL FUTBOL BRASILER

“Són diferents tàcticament, ja que tècnicament s’igualen perquè hi ha molt bons jugadors als dos llocs. Tot i això, la mentalitat del futbol està per davant”.

“Un jugador sense pilota al Brasil no fa gairebé res. Aquí, sense pilota, si jugues a l’atac també formes part del sistema defensiu. La part tàctica està molt evolucionada a Europa”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut