Ter Stegen, decisiu des dels 11 metres

Ter Stegen, decisiu des dels 11 metres

El porter alemany va aturar contra el Sevilla un penal al darrer minut de partit i va donar la Supercopa als de Valverde. A continuació, repassem tots els penals aturats per Ter Stegen al Barça!

Ter Stegen ha començat la temporada de la millor manera possible. El porter alemany va ser decisiu en el triomf del FC Barcelona davant el Sevilla que va valer una nova Supercopa d’Espanya per al conjunt culer. L’‘1’ barcelonista va aturar un penal al darrer minut a Ben Yedder, un penal que hauria suposat la pròrroga. Però Ter Stegen va tornar a ser decisiu i va endevinar el llançament del davanter sevillista per salvar els de Valverde.

Però aquest no és el primer penal que atura l’alemany. La seva primera temporada a Can Barça, la 2014/15, Ter Stegen va aturar un penal a la Lliga de Campions contra el Manchester City al ‘Kun’ Agüero. Al curs següent, el 2015/16, també a la Champions, en va detenir un contra l’AS Roma, concretament a Edin Dzeko. I finalment, de nou a la Lliga de Campions contra el Celtic (curs 2016/17), el porter blaugrana va aturar el penal a Moussa Dembélé.

Vols reviure aquestes espectaculars aturades de Ter Stegen des dels 11 metres? No et perdis el vídeo!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut