Sergio Busquets: “Mai hauria imaginat guanyar tants títols”

Sergio Busquets: “Mai hauria imaginat guanyar tants títols”

El migcampista blaugrana repassa el dia del seu debut amb el primer equip en una entrevista exclusiva a Barça TV i parla dels moments més destacats quan es compleixen 10 anys del seu primer partit al Camp Nou

Aquest dijous 13 de setembre es compleixen 10 anys d’aquell 13 de setembre del 2008 en què Sergio Busquets va debutar com amb la samarreta blaugrana amb el primer equip. Un partit que es va disputar al Camp Nou i corresponia a la jornada 2 de Lliga contra el Racing. “El dia abans ja sabia que jugaria de titular i estava molt nerviós, era la primera vegada que jugaria al Camp Nou”, recorda Sergio. “Mai hauria imaginat guanyar tants títols i disputar tantes finals i moments increïbles”, afegeix. Repassem les declaracions més destacades:

EL DIA DEL DEBUT

“En el partit vam acabar empatant als últims minuts, però individualment tinc un record molt bo”

“Tothom em va dir que estigués tranquil perquè l’entrenador ja em coneixia del Barça B i sabia què aportava a l’equip. Els companys em van aportar molta tranquil·litat”

PROTAGONISME

“Sempre hi ha la il·lusió de tenir continuïtat i de poder-te quedar al primer equip, però mai hauria imaginat guanyar tants títols i disputar tantes finals i moments increïbles”

“La primera temporada vaig tenir protagonisme amb molts minuts tot i ser un jugador jove que venia del filial”

PROGRESSIÓ

“Crec que ara soc un jugador més complet. He jugat molts partits i finals i he guanyat molts títols. Ara soc més madur i amb més experiència”

JOHAN CRUYFF

“Em va fer molta il·lusió que una persona com ell, que va marcar una època com a jugador i entrenador, digués aquelles paraules sobre mi després del meu debut. És un motiu més per treballar i seguir”

UN ENTRENADOR

“Em quedo amb Pep Guardiola perquè em va donar l’oportunitat de viure tot això i perquè és amb qui he estat més temps”

UN JUGADOR

“Els jugadors del Barça B i de la casa, com ara Pedro, amb qui vaig compartir camí”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut