Ernesto Valverde: “L’Alabès sol fer grans partits al Camp Nou, i esperem un equip similar al de la temporada passada”

Ernesto Valverde: “L’Alabès sol fer grans partits al Camp Nou, i esperem un equip similar al de la temporada passada”

El tècnic blaugrana s’ha mostrat molt satisfet amb la plantilla, i ha assegurat que l’equip lluitarà per tots els títols

Ernesto Valverde ha comparegut davant els mitjans en la prèvia al debut a la Lliga contra l’Alabès al Camp Nou aquest dissabte (22.15 hores, Movistar Partidazo). El tècnic ha explicat que espera “un partit similar al de la temporada passada”, en el qual l’Alabès va plantejar molts problemes al conjunt blaugrana. El tècnic ha recordat que el de la capital basca és “l’últim equip que ha guanyat al Camp Nou a la Lliga“, i que sol fer “grans partits a l’Estadi”.

El preparador barcelonista espera que el conjunt basc plantegi un partit similar al del curs passat, en el qual el Barça va haver de remuntar amb gols de Suárez i Messi al final del matx. Per a Valverde, l’equip de l'exblaugrana Abelardo “segueix una línia similar a la de l’any passat”, i és un equip “compacte amb línies molt juntes, que surt molt ràpidament a la contra”.

Tot i això, el tècnic de Viandar de la Vera ha recalcat la seva confiança en l’equip, tot i haver-hi jugadors que afronten l’inici de Lliga amb pocs entrenaments a les seves cames. L’entrenador blaugrana ha recalcat la confiança que té en els seus jugadors, i ha assegurat que disposa “d’un gran equip”, a més d’assegurar que “ara que comença la Lliga els blaugranes volen revalidar el títol”.

Un record per a les víctimes de l’atemptat de Barcelona i Cambrils

El preparador blaugrana ha volgut tenir un record per a les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils de fa un any. “Ens van commocionar a tots. El Club i els jugadors sempre s’han manifestat al costat de les víctimes, donant-los escalf, i el nostre pensament està amb ells”, ha indicat el tècnic. A més, Valverde ha volgut felicitar Coutinho i Arthur, convocats aquesta tarda amb la selecció del Brasil. Per al tècnic, que els jugadors blaugrana vagin amb les seves seleccions “és bo per a ells i per a nosaltres”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut