Ernesto Valverde: “L’Inter farà un pas endavant al seu estadi”

Ernesto Valverde: “L’Inter farà un pas endavant al seu estadi”

El tècnic blaugrana espera un conjunt nerazurri més agressiu a casa seva i ha assegurat que el d’aquest dimarts serà un “partit difícil”

Ernesto Valverde no vol confiances a la Champions League, tot i les tres victòries en tres partits de l’equip a la competició. El tècnic ha reconegut en sala de premsa que “ens agradaria guanyar i segellar la classificació a Milà”. Tot i això, també ha recordat que “cap equip està encara classificat” i que seria un error caure en l’excés de confiança. I és que, per al preparador blaugrana, el matx contra l’Inter serà “molt dur i amb molt en joc perquè el premi és molt important”.

L’entrenador barcelonista espera un Inter més valent al seu feu “amb un punt més en la pressió i un joc dominador pressionant molt a dalt”. Valverde ha explicat que espera que el conjunt d’Spalletti surti a la gespa del Giuseppe Meazza “amb la intenció de tenir la pilota i seguir el seu pla de joc”, que aquesta temporada els està duent a assolir grans resultats –set triomfs seguits a la Serie A-.

El de Viandar de la Vera ha explicat que de l’Inter “s’han fixat i estudiat tots els partits” i ha reconegut que contempla l’opció de què Nainggolan, absent al matx al Camp Nou, sigui de la partida tal com ho va ser el migcampista Borja Valero al Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut