El resum del triomf contra el Sevilla

Reviu els gols blaugranes dels homes d’Ernesto Valverde contra el conjunt andalús que dona el liderat als culers

Victòria clara del FC Barcelona contra el Sevilla (4-2) en un duel dominat des de l’inici per als d’Ernesto Valverde. Un partit en què Coutinho ha avançat als blaugranes als dos minuts de joc amb una gran definició. Tot i l’avís andalús enviant una pilota al pal pocs minuts després, el Barça ha seguit perseguint el gol i l’ha trobat a peus de Leo Messi. El crac argentí ha situat el 2-0 abans de retirar-se per una fractura al radi del braç dret.

Tot i el marcador favorable, els blaugranes han seguit desplegant el seu joc fins a trobar el 3-0 de Suárez des del punt de penal. El Sevilla, que no s’ha rendit en cap moment, ha posat a prova a Ter Stegen. El porter alemany ha respòs amb quatre aturades providencials. Tot i així, el Sevilla ha pogut retallar diferències amb un gol de Pablo Sarabia (4-1). Rakitic, en el minut 88 ha situat el 4-1 amb un gran xut. Abans del final, però, Muriel ha marcat el definitiu 4-2. No et perdis les millors accions del Barça Sevilla!