Les estrenes golejadores al Gamper

Les estrenes golejadores al Gamper

Amb el seu gol contra el Boca Juniors, Malcom s’uneix al grup de jugadors que van marcar en el seu primer Gamper al Camp Nou. No et perdis el vídeo!

Dimecres passat, Malcom, un dels nous fitxatges del FC Barcelona, va debutar al Camp Nou de la millor manera possible. El jove extrem brasiler va marcar el primer gol del Gamper contra el Boca Juniors amb un bon xut ras i potent, i aquesta va ser la seva primera diana sobre la gespa de l’estadi barcelonista.

Però no és el primer cop que un jugador marca en el seu primer Gamper al Camp Nou. Si ens fixem en els darrers 20 anys, el 1997 Sonny Andersson va anotar contra la Sampdoria, igual que ho faria dos anys després Dehú contra l’Sporting de Lisboa. L’any següent va ser el torn de Gerard López davant el PSV, i la temporada següent, la 2001/02, Saviola i Christanval  també van marcar en el seu primer Gamper a l’Estadi contra el Parma.

El 2004, el tot just arribat Giuly va marcar en el triomf contra el Milan, el 2007 Touré Yaya també ho va fer en el seu debut contra l’Inter de Milà i el 2010 va ser el torn de David Villa també contra el Milan. Finalment, els últims anys també hi ha hagut debutants golejadors al trofeu blaugrana: Cesc el 2011 davant el Nàpols i Munir i Sandro, tots dos el 2014, contra el  Club León. Ara, Malcom, amb el seu bon gol en aquest Gamper 2018, s’uneix a aquesta llista de jugadors culers. No et perdis el següent vídeo amb totes aquestes dianes!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut