Ernesto Valverde: “Tenim l’al·licient de recuperar el liderat”

Ernesto Valverde: “Tenim l’al·licient de recuperar el liderat”

El tècnic blaugrana ha destacat la importància del partit d’aquest dissabte contra el Sevilla, el primer de tres enfrontaments exigents per als blaugranes

“El Sevilla té una bona trajectòria i ha començat bé la temporada en tenir competició molt aviat. Nosaltres tenim l’al·licient de recuperar el liderat”, ha explicat Ernesto Valverde en la roda de premsa prèvia al duel d’aquest dissabte contra el Sevilla al Camp Nou (20.45 hores). El tècnic barcelonista ha advertit també de les diverses possibilitats que presenta el conjunt andalús: “Estan en un bon moment i poden canviar jugadors. Tenen alternatives i estem preparats per a tot”, ha afirmat el tècnic culer.

Preguntat per les baixes en defensa, i més concretament per Samuel Umtiti, Valverde ha estat clar: “Està fent un tractament per enfortir la musculatura. Esperem que aviat estigui amb nosaltres per ajudar-nos, perquè els partits que venen són importants”. El tècnic culer també ha parlat de Sergi Roberto i Luis Suárez: “Esperem poder comptar amb ells, però hem d’anar amb compte”.

El preparador culer també s’ha referit a la qualitat que hi ha a la plantilla del primer equip i al Barça B: “Tenim jugadors amb un gran nivell i comptem amb els del primer equip i els del Barça B”. Finalment, Valverde s’ha referit a la importància dels tres propers partits dels blaugranes: “Ens venen tres duels importants, perquè contra el Sevilla podem recuperar el liderat, contra l’Inter també ens juguem el liderat, i després el Clàssic, que ja sabem què significa”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut