Ernesto Valverde: “Hem fet el pas endavant que necessitàvem”

Ernesto Valverde: “Hem fet el pas endavant que necessitàvem”

El tècnic barcelonista ha destacat el bon paper dels blaugranes i l’esforç coral que ha permès als culers imposar-se a l’Inter (2-0)

“La nostra intenció era intentar que no fessin el seu joc, i era fonamental portar la pilota fins al seu camp sent ràpids en la pressió després de les pèrdues”, ha explicat Ernesto Valverde en la roda de premsa posterior al duel contra l’Inter (2-0). “En el partit d’avui necessitàvem fer un pas endavant, i lhem fet. Hem estat molt bé i a mesura que avançava el partit hem millorat”, ha afegit el tècnic blaugrana.

Preguntat per Arthur, el preparador barcelonista ha valorat el joc del migcampista brasiler: “Ha fet un pas endavant i ha jugat molt bé”. Alhora, Valverde ha destacat la importància del triomf contra el conjunt italià: “Són tres punts més, i amb els resultats de la resta d’equips del grup encara ens afavoreix més”.

Fent referència al proper matx dels blaugranes, el Clàssic, el tècnic culer ha destacat la importància de desplegar el bon joc d’aquest dimecres: “Hem de ser sòlids, jugar com un equip i sortir mentalitzats, ja que un Clàssic és un duel diferent, a banda de com arriba un equip al partit”, ha explicat Ernesto Valverde.

Consulta les declaracions de Rafinha, Lenglet i Sergi Roberto:

 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut