Ernesto Valverde: “El Betis també buscarà tenir la possessió”

Ernesto Valverde: “El Betis també buscarà tenir la possessió”

El tècnic blaugrana ha destacat que el conjunt andalús “és un equip agressiu que intenta no deixar jugar al rival”

El Betis també buscarà tenir la possessió, és un conjunt que intenta no deixar jugar al rival. És un equip molt agressiu i que intenta no deixar-te jugar”, ha analitzat Ernesto Valverde en la roda de premsa prèvia al duel d’aquest diumenge al Camp Nou contra el Betis (16.15 hores). A més, el tècnic blaugrana també s’ha referit a l’alta mèdica de Leo Messi i Samuel Umtiti, assegurant que es tracta “d’una gran notícia per a l’equip perquè són dos jugadors que poden aportar molt”.

El preparador barcelonista també ha destacat la figura de Jordi Alba: “És un jugador que va millorant en molts aspectes i està molt implicat dins l’equip. Està fent un gran inici de temporada i la seva convocatòria amb la selecció reafirma aquest treball, és un premi merescut”. “Té un talent increïble. És un gran jugador i esperem que el proper dia ens pugui ajudar”, ha afirmat en relació a l’absència d’Ousmane Dembélé a la convocatòria.

Finalment, Ernesto Valverde també ha parlat de Lenglet i la seva adaptació al joc de l’equip: “Els jugadors que arriben s’han d’habituar al joc de l’equip i no és fàcil. I menys en la seva posició, perquè som un equip que juga amb risc. Lenglet és un jugador que està molt concentrat en el joc i estem encantats amb ell”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut