Un dia d’entrenament amb Luis Suárez

Un dia d’entrenament amb Luis Suárez

Aquest dissabte, el ‘9’ blaugrana disputarà els vuitens de final amb Uruguai davant Portugal, en busca d’una plaça als quarts del Mundial de Rússia. Aprofitem per repassar com és una sessió preparatòria del killer culer!

Aquest dissabte, el golejador Luis Suárez disputarà el matx dels vuitens de final davant Portugal (20.00 hores) amb l’Uruguai, amb l’objectiu d’accedir als quarts de final del Mundial de Rússia. Uns quarts que els disputaria davant una selecció amb representació blaugrana, ja que el guanyador d’aquest duel s’enfrontarà al vencedor del França-Argentina, on Umtiti i Dembélé jugaran contra Leo Messi.

El crac uruguaià, que ja suma dos gols i dos MVP’s del partit al Mundial, ha realitzat també una gran temporada al conjunt blaugrana. En el següent vídeo, repassem com és un dia d’entrenament amb Suárez a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. L’escalfament, els gols als partidets, les grans mostres de qualitat als rondos... el ‘9’ barcelonista viu les sessions preparatòries amb una gran intensitat, igual que els partits, demostrant sempre la seva gran competitivitat. No et perdis tots els detalls en el següent vídeo!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut