El Barça-Madrid, viscut des de dins

El Barça-Madrid, viscut des de dins

Reviu la victòria contra el conjunt blanc amb imatges inèdites d’abans i després del matx davant d’un públic que va donar suport als d’Ernesto Valverde en tot moment

El Clàssic d’aquest diumenge no va ser un partit qualsevol. I és que els blaugranes van desplegar l’estil Barça per imposar-se 5-1 en un bon joc dels barcelonistes. A més de tractar-se d’un duel entre FC Barcelona i Reial Madrid, els blaugranes van obtenir un triomf que els manté en el liderat. I ho van fer enmig d’una gran festa de futbol que va iniciar-se des de l’arribada dels jugadors a l’Estadi i que va anar augmentant a mesura que els jugadors saltaven a la gespa.

L’afició va vibrar amb el joc dels culers i els cinc gols que van firmar i que van servir per sumar una nit per a la història del Barça. L’alegria no va acabar amb el final del partit. I és que els jugadors van poder celebrar amb els familiars i fills el triomf a la gespa, abans d’atendre els mitjans de comunicació. Un Clàssic per no oblidar que pots reviure en aquest vídeo amb imatges inèdites!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut