Ernesto Valverde: “Ens han exigit molt però en línies generals hem jugat molt bé”

El tècnic del FC Barcelona ha assegurat que la lesió de Messi és “una baixa sensible però tenim recursos per afrontar-ho”

Amb la victòria davant el Sevilla CF per 4-2, Ernesto Valverde s’ha mostrat satisfet per la manera en què s’han aconseguit els tres punts i el liderat. “Per a nosaltres és important haver recuperat el liderat” ha assegurat el tècnic blaugrana.

Tot i això, el preparador culer ha admès que “ens ha costat tancar el partit pels gols rebuts en contra”. La nota negativa del partit ha estat la lesió de Lionel Messi, que ha patit una fractura al radi del braç dret. Sobre la baixa del capità culer, Valverde ha comentat que els ha descentrat una mica però que han sabut “col·locar-se” de nou en el terreny de joc.

Finalment, el tècnic del FC Barcelona ha destacat les actuacions de Ter Stegen i Suárez. “És molt complicat veure dues dobles parades en un mateix partit” ha dit Valverde, elogiant l’actuació i el treball del porter alemany. A més, ha afegit que “Suárez ha estat en la seva línia. És un jugador de treball, i avui ha fet un gran partit”.

A més a més, aquestes han sigut les declaracions destacades dels altres protagonistes del Barça – Sevilla:

 <script>(function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(d.getElementById(id))return;js=d.createElement(s);js.id=id;js.src='https://embed.playbuzz.com/sdk.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}(document,'script','playbuzz-sdk'));</script><div class="playbuzz" data-id="20696e97-2bab-43b7-8fd6-33c581cc604a" data-show-info="false" data-show-share="false">  style="width:100%;"></div>

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut