Arthur es prepara per al seu primer Clàssic

Arthur es prepara per al seu primer Clàssic

El jugador brasiler, que va arribar a l’estiu passat procedent del Grêmio, ja s’ha guanyat l’afició del Camp Nou amb les seves últimes actuacions

Arriba un dels partits més especials de l’any al Camp Nou. Diumenge (16.15 hores, BeIN La Liga) es disputarà a l’estadi blaugrana el primer Clàssic de la temporada. Un duel especial, carregat d’emocions a la gespa i a la grada i en què els jugadors de Valverde buscaran una victòria que els permeti distanciar-se del Reial Madrid a la classificació de la Lliga.

El Clàssic no és un partit qualsevol. I ho serà menys per a Arthur Melo, que viurà el primer Clàssic al Camp Nou. El el 8 blaugrana, que arriba al matx en un gran estat de forma després de firmar dues grans actuacions contra el Sevilla i l’Inter al Camp Nou, s’enfrontarà per primera vegada al Reial Madrid. Arthur disputarà el primer duel contra el conjunt blanc, i ho farà davant l’afició blaugrana que omplirà el Camp Nou. Al vídeo següent repassem com Arthur Melo prepara el Clàssic durant els entrenaments.

Passades màgiques, retalls, gols i una infinitat de jugades que demostren la qualitat del crac barcelonista. No te’n perdis cap detall i gaudeix amb el jove jugador de Goiânia durant els instants previs al primer Clàssic de la temporada. No t’ho perdis! 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut