Últim entrenament als Estats Units

Últim entrenament als Estats Units

El primer equip del FC Barcelona duu a terme la seva darrera sessió preparatòria abans del duel contra l’AC Milan al Levi’s Stadium de Santa Clara

La gira del FC Barcelona comença a tocar el seu final. L’equip d’Ernesto Valverde ha completat aquest divendres a la tarda, al Levi’s Stadium de Santa Clara, el seu darrer entrenament als Estats Units. Ha estat una sessió que ha arrencat a les 20 hores i en què han participat tots els jugadors disponibles.

L’entrenament, l’últim també abans del partit contra l’AC Milan d’aquest dissabte, no ha comptat amb la presència d’Aleix Vidal, qui ha tornat a Barcelona aquest mateix divendres -hores abans de l’entrenament- amb permís del Club pendent de tancar el seu futur.

La sessió, com la primera que l’equip va completar a San José, ha tingut els avions com a protagonistes secundaris. La proximitat de l’aeroport feia que, cada pocs minuts, un avió sobrevolés l’imponent estadi californià, seu dels San Francisco 49ers, amb una capacitat per més de 70.000 espectadors.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut