Lenglet:

Lenglet: "Sóc aquí per guanyar títols"

El central francès ha explicat en roda de premsa que "és un orgull, des de petit sempre he volgut jugar en un club tan gran com el Barça"

Clément Lenglet ja ha signat com a nou jugador blaugrana. El central francès ha estat presentat aquest divendres al Camp Nou i ha donat la seva primera roda de premsa com a culer, destacant: "És un orgull per a tots els jugadors, des de petit he volgut jugar en un club tan gran. El Barça és el millor club i a més juga en la millor lliga del món, és el millor club per guanyar títols". "Ara tinc l'oportunitat i la confiança del cos tècnic i el club per demostrar que puc viure aquests moments increïbles, i vull fer-ho el millor per gaudir amb els meus companys", ha afegit.

"El Barça és el millor club del món, és un gran orgull"

El central ha parlat del repte que suposa arribar a un equip com el FC Barcelona: "Com tots els jugadors, vull jugar el màxim possible. Sé que hi ha molta competència en la meva posició però intentaré jugar i fer el màxim per estar al camp tots els partits possibles". A més ha afegit: "Sóc aquí per guanyar títols, és molt important en una carrera. Sóc ambiciós però respecto a tots els companys i aprendré d'ells".

Preguntat per què el motiva més de la seva arribada al Barça, Lenglet ha confessat: "Tot motiva. Quan tens l'oportunitat de jugar en un estadi així, disputar la Champions, jugar amb Messi, tenir opció de guanyar la Champions ... això et dóna motivació per signar aquí". També ha parlat del futur duel davant el seu exequip, el Sevilla, a la Supercopa d'Espanya, assegurant que "vull guanyar, jugaré contra excompanys i amics però vull aixecar la Copa".

Finalment, ha explicat què pot aportar a l'equip de Valverde: "Aportaré la meva manera de joc, i treballaré cada dia per créixer. Cal acostumar-se al joc del Barça, és un estil diferent a tots els altres clubs. Costarà una mica al principi, cal treballar molt en els entrenaments per estar preparat com més aviat millor". "Umtiti? és un jugador amb experiència i que m'ajudarà, però estic aquí per jugar i aprendre de tots", ha conclòs Lenglet.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut