Primer entrenament a Los Angeles

Primer entrenament a Los Angeles

El FC Barcelona completa la seva primera sessió a la ciutat de Hollywood, l’última abans de l’estrena contra el Tottenham, després d’haver iniciat la gira americana a Portland

Tot a punt per al primer partit de pretemporada del Barça 2018/19. El conjunt dirigit per Ernesto Valverde ha dut a terme aquest divendres a la tarda la seva primera sessió d’entrenament a la Universitat de Califòrnia de Los Angeles (UCLA). Serà la darrera abans del duel contra el Tottenham d’aquest dissabte al Rose Bowl, que donarà el tret de sortida als partits amistosos d’aquesta temporada.

En l’entrenament han participat tots els jugadors disponibles, mentre que Paco Alcácer ha fet treball específic al camp. Abans de la sessió, Ernesto Valverde i Clément Lenglet han comparegut en roda de premsa.

Malcom, protagonista

L’entrenament d’aquest divendres també ha tingut un altre protagonista: el brasiler Malcom. Cal recordar que el tercer reforç blaugrana va ser presentat dimecres i que, tot i exercitar-se dijous, encara no havia estat vist entrenant amb els seus companys.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut