PRÈVIA – Visita per retrobar-se amb la victòria

PRÈVIA – Visita per retrobar-se amb la victòria

(20 hores, BeIN LaLiga) Els blaugranes buscaran refer-se de l’empat contra el Girona sumant els tres punts a Butarque per tal de seguir a la part més alta de la classificació

Butarque serà el proper escenari en què el FC Barcelona buscarà retrobar-se amb la victòria a la Lliga. Al davant, es trobaran amb el Leganés de Mauricio Pellegrino, que de ben segur no posarà les coses gens fàcils. El conjunt madrileny, que compta amb els exblaugranes Gerard Gumbau, Rodrigo Tarín i José Arnaiz a les seves files, és cuer a la classificació amb un punt en cinc jornades. Per la seva part, els d’Ernesto Valverde buscaran mantenir-se invictes en aquesta Lliga.

Precedents favorables contra el Leganés

Els blaugranes sumen quatre victòries en quatre partits contra el conjunt madrileny, amb un balanç favorable de 13 gols a favor i tres en contra. A més, el Barça buscarà allargar la bona ratxa golejadora de Leo Messi –Pitxitxi de la competició juntament amb Cristhian Stuani, amb cinc dianes-. Alhora, el crac argentí és el futbolista que més gols ha marcat al Leganés, amb un total de set dianes.

Per a aquest duel, el tècnic del Leganés ha confirmat les baixes d’Arnaiz, Szymanowski, Ezequiel, Omeruo i el dubte de Recio. “El Barça és un gran equip. Haurem de controlar les zones més sensibles on es genera més futbol”, ha explicat Mauricio Pellegrino en la prèvia del duel.

Ernesto Valverde: “Esperem un Leganés ordenat tàcticament”

En la roda de premsa prèvia al partit, el tècnic blaugrana ha deixat clar que "esperem un Leganés ordenat tàcticament". A més, ha destacat: "Els equips de Pellegrino sempre estan ordenats tàcticament i et poden sorprendre a la contra. Serà un partit dur, sempre ho són a Butarque. En sis dies teníem tres partits forts, ha passat un i anem a per els altres dos. Tenim jugadors per a tots els partits, puc utilitzar a uns o altres". Valverde ha convocat a un total de 18 jugadors, on hi destaca el retorn de Vermaelen i Malcom. Sens dubte, espera un gran partit a Butarque on els culers intentaran tornar a sumar els tres punts. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut