PRÈVIA - Torna la Champions League al Camp Nou

PRÈVIA - Torna la Champions League al Camp Nou

La millor competició de clubs del món ja és aquí una temporada més i estrena horari, a les 18.55, per al duel contra el PSV Eindhoven

S’ha acabat la llarga espera. Després de 167 dies, la Champions League torna al Camp Nou. El FC Barcelona inicia aquest dimarts el seu camí cap a la final del pròxim 1 de juny del 2019 al Wanda Metropolitano. I ho farà estrenant el nou horari de la Lliga de Campions, a les 18.55 –Movistar Liga de Campeones 1-, contra el PSV Eindhoven que entrena l’exblaugrana Mark Van Bommel.

Els de Valverde, que arriben després de realitzar un inici immaculat en Lliga -12 punts de 12 possibles-, obren foc en competició europea contra el campió holandès. El darrer enfrontament entre Barça i PSV al Camp Nou a la Lliga de Campions va ser a la temporada 1997/98, en un matx que va finalitzar 2-2. Aquella nit, Luis Enrique, exentrenador culer i actual seleccionador espanyol, va aconseguir les dues dianes blaugranes.

Com arriba el conjunt holandès?

El PSV Eindhoven, que es va classificar per la fase de grups després de superar el BATE a la fase prèvia -2-3, 3-0-, ha aterrat aquest dimarts a Barcelona convençuts de poder sorprendre el Barça. I arriben al Camp Nou plens de confiança, després d’exhibir-se en la darrera jornada de l’Eredivisie a La Haia (0-7) arrodonint també un inici espectacular a la lliga holandesa -15 punts de 15 possibles-.

Els escollits per Valverde i Van Bommel

Per al duel, Ernesto Valverde ha convocat els següents 18 futbolistes del primer equip: Ter Stegen, Cillessen, N.Semedo, Piqué, I.Rakitic, Sergio, Coutinho, Arthur, Suárez, Messi, O.Dembélé, Rafinha, Lenglet, Jordi Alba, Munir, S.Roberto, Vidal i Umtiti.

Així doncs, Denis Suárez, Vermaelen i Aleñá han quedat fora de la convocatòria per decisió tècnica i  Malcom i Samper per lesió. A més, el duel podria suposar els debuts de Coutinho, Arthur, Lenglet o Vidal amb el Barça en competició europea si el tècnic de Viandar de la Vera ho estima oportú. 

Per part rival, el PSV s'ha desplaçat amb 21 futbolistes i n'haurà de descartar tres abans del partit. Van Bommel ha seleccionat a Zoet, Room, Van Osch, Isimat, Behich, Viergever, Schwaab, Angeliño, Pereiro, Mauro, Lozano, Gutiérrez, Hendrix, De Jong, Malen, Bergwijn, Rosario, Gakpo, Dumfries, Ramselaar i Sainsbury.

Per tant, el Camp Nou torna a vestir-se de gala, en un horari nou, per a una altra nit europea, en el que suposarà l'inici d'una nova edició d'una Champions League que, com cada any, promet ser apassionant. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut