FC Barcelona - Boca Juniors: El Camp Nou s’estrena en la Festa del Gamper Estrella Damm

FC Barcelona - Boca Juniors: El Camp Nou s’estrena en la Festa del Gamper Estrella Damm

Els homes d’Ernesto Valverde saltaran al terreny de joc de l’Estadi per primera vegada aquest curs 2018/19 per enfrontar-se al Boca Juniors en el tradicional torneig blaugrana

El Camp Nou tornarà a sentir les botes dels jugadors del primer equip. I els càntics de l’afició blaugrana. Perquè 88 dies després es torna a jugar un matx a l’Estadi –el primer del curs 2018/19. Així, doncs, el Barça - Boca Juniors (18:15 hores, Barça TV i Antena 3) no solament servirà per presentar la plantilla culer reforçada amb quatre fitxatges: Arthur, Lenglet, Malcom i Arturo Vidal.

Sisè cop que el Boca Juniors disputa el Gamper

El 53è Trofeu Joan Gamper rebrà un rival conegut. I és que el conjunt ‘xeneize’ serà la sisena vegada que aterra al Camp Nou per disputar el tradicional torneig culer. L’últim precedent data del 2008. Era el primer Trofeu Joan Gamper de Josep Guardiola com a entrenador del primer equip. Els culers van remuntar el resultat advers en temps afegit. Puyol (92’) i Eto’o (94’) van capgirar la diana inicial de Viatri (2-1).

D’aquesta manera, deu anys després catalans i argentins es retroben. L’equip argentí entrenat per Guillermo Barros arriba després de guanyar el seu primer partit de Lliga a la Bombonera contra Talleres (1-0). Per la seva part, els homes d’Ernesto Valverde debutaran al Camp Nou com a recents campions de la Supercopa davant el Sevilla. Un matx entre dos clubs històrics que servirà perquè el Camp Nou torni a sentir la calor de les estrelles culers i dels ànims de l’afició.   

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut