La màgia de Leo Messi en el llançament de faltes directes

El crac argentí ho ha tornat a fer i, en el primer partit de Lliga contra l’Alabès, suma un altre gol de falta al seu caseller. Una diana que, a més, recorda la del partit contra el Girona de la temporada passada

Lionel Messi, un autèntic especialista en faltes. No podia començar la Lliga 2018/19 d’una altra manera. Davant l’Alabès, corria el minut 64, el crac argentí agafa la pilota, la posa a terra, gairebé no mira res més, i com si fos d’allò més fàcil, posa l’esfèric per sota la barrera i l’envia al fons de la xarxa.

D’aquesta manera, el ‘10’ blaugrana va repetir el gol de la temporada passada al Girona. Com podeu veure en el vídeo, dos gols calcats, com si es tractés d’un ritual après. El més llest de la classe. Així, doncs, la manera com l’astre argentí s’estrena a la Lliga 2018/19 ens recorda molt el gol que li va fer al Girona el curs 2017/18, també al Camp Nou. Una joia de xuts directes que fan venir a la memòria els que van fer Rivaldo i Ronaldinho en el seu dia amb el FC Barcelona.

Seguint la dinàmica de la temporada anterior

Fins en set ocasions Messi va perforar la porteria rival amb un tir lliure durant la temporada 2017/18. Tot seguit, repassem els gols de falta que va anotar el curs passat. A la Lliga de Campions, davant l’Olympiacos i, en Lliga, contra la Reial Societat, l’Alabès, el Girona, el Las Palmas, l’Atlètic de Madrid i el Leganés. Amb aquests gols a la competició domèstica va igualar la marca registrada per Ronaldinho de sis dianes en una temporada. No et perdis aquesta classe magistral de llançaments de falta!

Deu anys celebrant gols de falta

I és que Messi des del 2008 no ha parat de celebrar gols de tir directe. Si mirem enrere, el primer va arribar el 4 d’octubre del 2008 en el Barça-Atlètic de Madrid (6-1) des de 28,44 metres de distància. Des de llavors, celebrar gols del '10' en tirs lliures s'han convertit en una constant.