Luis Enrique, nou seleccionador d’Espanya

Luis Enrique, nou seleccionador d’Espanya

L’extècnic blaugrana, guanyador del segon triplet de la història culer, ha estat escollit per entrenar la selecció espanyola, on es retrobarà amb diversos jugadors als quals va entrenar al Barça

Luis Enrique Martínez torna a les banquetes. Després de deixar el Barça al final de la temporada 2016/17 i de passar un curs sense entrenar, el tècnic asturià tornarà a dirigir, en aquest cas a nivell de seleccions. Ho farà amb la selecció espanyola amb un contracte de dos anys, tal com ha anunciat la Federació Espanyola aquest dilluns. Així doncs, Luis Enrique sumarà una nova experiència com a entrenador, després d’haver entrenat el Barça B (2008-2011), l’AS Roma (2011-12), el Celta de Vigo (2012-14) i el FC Barcelona (2014-17), on va guanyar fins a nou títols, entre ells el segon triplet de la història blaugrana el 2015.

A més, l’asturià tornarà a coincidir amb alguns dels jugadors que ha tingut sota les seves ordres al conjunt blaugrana, com són els casos de Jordi Alba o Sergio Busquets, entre d’altres. Luis Enrique ja coneix a la perfecció la selecció espanyola, i és que en la seva etapa com a jugador, va disputar 62 partits com a internacional, on va anotar 12 gols. A més, va participar en tres Mundials diferents (1994, 1998 i 2002) i també a l’Eurocopa del 1996.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut