Les aturades de Ter Stegen, clau per sumar victòries

Les aturades de Ter Stegen, clau per sumar victòries

El jugador alemany va tornar a demostrar en el partit contra la Reial Societat que és un dels millors porters del món amb aturades decisives

Marc-André ter Stegen sempre és una aposta segura sota els pals. El jugador blaugrana, que ja fa cinc temporades que és al Barça, va tornar a demostrar en el partit d’aquest dissabte contra la Reial Societat que és un dels millors porters del món.

L’alemany va tornar a ser clau perquè els homes d’Ernesto Valverde s’enduguessin els tres punts d’Anoeta. I és que amb el marcador en contra (1-0), Ter Stegen va realitzar dues aturades que van permetre que els txuri-urdin (‘blanc-i-blaus’) no ampliessin el marcador. Primer Theo Hernández i després Juanmi van topar amb el mur blaugrana sota la porteria. A més de les seves grans aturades, el porter culer sempre ha destacat pel seu gran domini en el joc de peus, i a Sant Sebastià ho va tornar a demostrar: un total de 24 passades, 19 de bones i, d’aquestes, 6 en llarg.

Les grans actuacions no es limiten a aquest partit i prou. I és que Ter Stegen també ha estat un dels jugadors més importants en aquest inici de Lliga. En dues de les quatre jornades, el porter de 26 anys ha deixat la porteria a zero (Alabès i Valladolid). I en el partit contra l’Osca també va realitzar una gran actuació, tot i encaixar dos gols.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut