El FC Barcelona, l’equip amb més golejadors diferents a la Lliga

El FC Barcelona, l’equip amb més golejadors diferents a la Lliga

Fins a set jugadors blaugrana han marcat en aquest inici de temporada a la competició domèstica

El FC Barcelona està completant un inici de temporada espectacular. Tot i l’empat d’aquest darrer diumenge davant el Girona, el conjunt d’Ernesto Valverde es manté al capdavant de la classificació de la Lliga amb 13 punts i 16 gols a favor. Un fet que el converteix en l’equip més golejador després d’haver-se disputat les cinc primeres jornades.

No només aquesta dada convida a l’optimisme de l’aficionat blaugrana. I és que el conjunt culer és l’equip que compta amb més golejadors diferents de tota la Lliga. Fins a set jugadors blaugrana han aconseguit marcar un gol en aquest inici de temporada, i és Lionel Messi el que més n’ha marcat. El crac argentí, amb cinc dianes, és Pitxitxi de la competició juntament amb Cristhian Stuani. A la llista de golejadors blaugrana s’hi sumen Ousmane Dembélé i Luis Suárez, ambdós amb tres gols, seguits per Gerard Piqué, Ivan Rakitic, Coutinho i Jordi Alba, tots amb un gol.

Els rivals, amb sis golejadors diferents

De ben a prop segueixen el conjunt blaugrana l’Alabès, l’Athletic Club, el Reial Madrid i la Reial Societat, que compten tots amb sis golejadors diferents als seus equips. Fins aquesta jornada passada, el FC Barcelona comptava amb sis golejadors, però el gol de Gerard Piqué davant el Girona va ampliar la llista a set.

Superant la temporada passada

Els set gols anotats en l’inici d’aquesta temporada fan que el Barça superi l’inici golejador de la temporada passada, en què el conjunt blaugrana comptava amb sis golejadors a les primeres cinc jornades. Cal anar a la temporada 2016/17 per trobar un inici de Lliga amb set gols. I és que en els darrers cinc anys, el FC Barcelona no ha baixat de cinc golejadors diferents a les primeres cinc jornades. Una xifra que demostra la gana de gol dels jugadors blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut