Ja hi va haver un Barça – Inter sense Lionel Messi

El crac argentí ja es va perdre el duel entre els dos equips a la fase de grups l’any 2009 a causa d’una contractura muscular a l’abductor de la cama esquerra

Leo Messi es perdrà el partit contra l’Inter de Milà a causa de la lesió que va patir durant el partit davant el Sevilla i que el tindrà unes tres setmanes fora del terreny de joc. El capità blaugrana, que ja es troba en fase de recuperació, ja es va perdre el duel contra l’Inter de Milà a la fase de grups de l’any 2009, on el FC Barcelona va superar l’Inter de Milà per dos gols a zero en el partit que suposava el retorn de Samuel Eto'o al Camp Nou.

En aquella ocasió, l’equip entrenat per Josep Guardiola es trobava davant una situació delicada, amb cinc punts de nou possibles i tan sols una victòria en tres partits, i això va fer que el partit davant l’Inter es tornés transcendental. Sense Leo Messi al camp, el conjunt blaugrana va avançar-se al marcador al minut 10 de partit mitjançant Gerard Piqué. Al minut 26, Pedro va rematar al fons de la xarxa una centrada de Dani Alves col·locant un 2-0 que acabaria donant la victòria i els tres punts al conjunt barcelonista.

Precedents similars

Dóna la casualitat que aquella mateixa setmana de l’any 2009, el FC Barcelona rebria al Camp Nou l’Inter de Milà i el Reial Madrid, tal com succeeix nou anys després. I Lionel Messi sí que va poder participar al Clàssic. Els precedents d'aquell any conviden a l’optimisme blaugrana, ja que el conjunt culer va imposar-se als dos partits i va guanyar al Reial Madrid gràcies a un gol de Zlatan Ibrahimovic.