Gerard Piqué, 11 temporades marcant gols a la Lliga

Gerard Piqué, 11 temporades marcant gols a la Lliga

Després del gol d’aquest diumenge contra el Girona, el central blaugrana ha marcat en cadascuna de les temporades que ha jugat amb el primer equip culer

Gerard Piqué és entrega, superació i lluita. El central català, tercer capità de l’equip, és un dels millors defenses del món. A més, destaca per la seva capacitat golejadora. El 13 d’agost es van celebrar els 10 anys del seu debut amb el primer equip. Una dècada en la qual el central culer ha anat trencant rècords i escrivint pàgines a la història del FC Barcelona. Amb el gol d’aquest diumenge contra el Girona, Gerard Piqué n'acumula 24 amb el primer equip a la Lliga.

D’aquesta manera, des del seu primer gol el 2 de maig del 2009 contra el Reial Madrid en la victòria per 2 a 6 al Santiago Bernabéu el defensa blaugrana ha marcat com a mínim un gol en aquestes onze campanyes jugant a la competició domèstica. Dels 24 gols del defensa barcelonista, 12 són de cap –com el que va suposar aquest diumenge el 2-2 contra el Girona- 10 amb el peu dret i 2 amb l’esquerre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut