Umtiti, Dembélé i Suárez, primers blaugranes classificats per als quarts

La selecció francesa ha superat per 4-3 l’Argentina de Messi, mentre que l'Uruguai ha guanyat a Portugal per 2-1

França és la primera selecció que passa a la ronda dels vuit millors del Mundial de Rússia (4-3). El combinat de Deschamps ha remuntat amb tres gols a la segona meitat una diana de Mercado que havia avançat l’albiceleste només sortir del vestidor. Abans, a la primera part, Griezmann ha avançat a França de penal, però Di Maria havia empatat per als de Sampaoli. A la segona meitat, un gol de Pavard i un doblet d'Mbappé han donat la victòria als francesos, tot i el gol d'Agüero al temps afegit.

El blaugrana Umtiti ha disputat els 90 minuts del matx, de la mateixa manera que Lionel Messi per part argentina. El ‘10’ ha estat l’autor de les assistències del segon i del tercer gol, obra de Mercado i el ‘Kun’ Agüero, respectivament. L’altre blaugrana present en el duel, Ousmane Dembélé, no ha saltat al terreny de joc.

Suárez i l'Uruguai, també a quarts

A l'altre partit de vuitens d'aquest dissabte, l'Uruguai ha superat a Portugal (2-1) gràcies a un doblet d'Edinson Cavani, el primer després d'una gran assistència de Luis Suárez. El '9' blaugrana ha disputat els 90 minuts i ha estat un dels homes destacats en el gran triomf dels de Tabárez. Així doncs, França i Uruguai es veuran les cares als quarts de final del proper divendres 6 de juliol (16.00h).