Valverde: "Hem sabut tenir paciència"

El tècnic blaugrana ha destacat també que "l'Alabès ha defensat molt bé, molt junts i ens ha costat sobrepassar línies, però hem millorant amb el pas dels minuts"

El FC Barcelona ha guanyat amb claredat a l'Alabès (3-0) a la primera jornada del campionat de Lliga. Els gols de Messi (2) i Coutinho han donat els primers tres punts als de Valverde en un bon primer partit davant el públic de Camp Nou. El tècnic blaugrana ha explicat en roda de premsa: "Hem tingut paciència. Encara que teniem aprop el gol, sabíem que ens estava costant. És un partit en què ells han defensat molt bé, ens costava sobrepassar línies, estaven molt junts. Ens ha faltat ritme al començament però després ja hem tingut diverses opcions i hem pogut obrir el marcador".

Valverde ha matisat també que "quan l'Alabès s'ha obert més, hem pogut sentenciar, encara que el segon gol també ens ha costat aconseguir-ho". "Però hem anat millorant amb el pas dels minuts", ha afegit.

Pel que fa a noms propis, Valverde ha destacat: "És una sort poder viure el futbol en l'època en què Messi està jugant. És un plaer tenir-lo amb nosaltres, sempre ens sorprèn". També sobre Sergi Roberto, afegint que "és un jugador que té fortalesa per jugar al centre del camp, és el seu lloc natural".

A continuació també repassem que han dit alguns dels futbolistes blaugranes: 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut