Ernesto Valverde: “Hem anat creixent progressivament”

Ernesto Valverde: “Hem anat creixent progressivament”

El tècnic blaugrana ha destacat l’evolució de l’equip al llarg del partit i s’ha mostrat content per imposar-se “a un gran rival en unes circumstàncies complicades”

“Estem contents perquè tot i les circumstàncies ens hem imposat a un gran rival”. D’aquesta manera valorava Ernesto Valverde la consecució de la Supercopa d’Espanya a Tànger contra el Sevilla. El tècnic blaugrana ha reconegut les dificultats en què s’han trobat: “Ens han plantejat un partit en què estaven situats bastant endarrere i amb poc ritme. Això ens ha costat, però hem anat creixent progressivament”.  

Preguntat per Dembélé, Valverde ha estat clar: “Es tracta d’un jugador amb grans qualitats i avui ens ha deixat amb molt bones sensacions en un duel complicat”. Finalment, el preparador culer s’ha referit al gran ambient viscut a Tànger: “Hem viscut un gran ambient i hem tingut molts aficionats donant-nos suport”.

Bartomeu: “Estem construint un equip que aspirarà a tot”

El president Josep Maria Bartomeu ha destacat després del partit el bon rendiment de tot l’equip i de les noves incorporacions: “Les noves cares han debutat amb bon peu. Estem construint un equip competitiu, que aspirarà a tot”. Alhora, Bartomeu s’ha referit a l’ambient viscut a Tànger i s’ha dirigit a l’afició blaugrana: “Vull agrair el suport que ens han mostrat durant tot el dia i donar les gràcies als aficionats culers que s’han desplaçat fins aquí”.

A més, també han parlat els futbolistes Ter Stegen, N. Semedo i Coutinho:

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut