Completada la primera sessió de la setmana

Torna la feina a la Ciutat Esportiva. Els jugadors disponibles del primer equip s’han entrenat aquest dilluns juntament amb deu futbolistes del Barça B, mentre que Rafinha i Paco Alcácer han fet treball específic sobre el camp

Torna la feina a la Ciutat Esportiva. Els jugadors disponibles del primer equip s’han entrenat aquest dilluns al matí al camp número 7 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper per seguir amb la preparació per a la temporada en el que ha estat el primer entrenament de la setmana. Durant la sessió Rafinha i Paco Alcácer han fet treball específic sobre el camp.

A més, hi han participat fins a deu jugadors del Barça B: Palencia, Mingueza, J. Cuenca, Miranda, Monchu, Collado, Riqui Puig, Abel Ruiz, Carles Pérez i Chumi. Cal recordar que els homes d’Ernesto Valverde sentrenaran també aquest dilluns a la tarda, i finalment s’exercitaran dimarts al matí abans d’iniciar la gira pels Estats Units.

A terres americanes, els culers visitaran Los Angeles, Dallas i San Francisco per enfrontar-se al Tottenham, a la Roma i al Milan, en els partits corresponents a l’International Champions Cup, torneig que els barcelonistes ja van guanyar la darrera pretemporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut