Ernesto Valverde: “M’han agradat moltes coses”

Ernesto Valverde: “M’han agradat moltes coses”

El tècnic blaugrana s’ha mostrat satisfet de l’actuació blaugrana en l’estrena de la pretemporada

Per fi ha tornat a rodar la pilota per al primer equip del FC Barcelona. I ho ha fet en un amistós de pretemporada al Rose Bowl de Pasadena contra el Tottenham corresponent a la International Champions Cup. Els de Valverde s’han imposat als de Pochettino a la tanda de penals (5-3) després del 2-2 al final dels 90 minuts. Després del matx, el tècnic blaugrana ha atès els mitjans i ha explicat que “li han agradat moltes coses del partit, com la capacitat d’iniciativa, la intenció de dominar el joc i la soltesa dels jugadors del Barça B”. Per al tècnic, l’actuació dels joves futbolistes del planter “és una gran notícia”.

Per al de Viandar de la Vera, la notícia més dolenta del partit han estat “les lesions de Denis Suárez i André Gomes”, però ha volgut destacar l’actuació de jugadors com Munir o Arthur. Per a Valverde, el brasiler “és un jugador que ens pot aportar moltes coses. Ja fa temps que treballem plegats i treballem perquè es vagi acoblant. Ell estava molt motivat I li ha sortit un gran partit”. A més, ha destacat que ha vist un Munir “molt motivat, com molts més jugadors” i s’ha mostrat content que el davanter blaugrana “es relacioni amb el gol i l’equip”.

A més, també han passat per la zona mixta jugadors com LengletRiqui Puig, Arthur o Mingueza i aquestes són les seves declaracions més destacades:

Rafinha

"Aquesta victòria en l’arrencada de la pretemporada és important per a nosaltres. Estem contents per haver guanyat el Tottenham als penals".

"És el primer partit, però crec que hem jugat bé i esperem continuar així".

"Estic molt content de jugar amb fantàstics jugadors brasilers com Arthur i Malcom. Els desitjo el millor".

Lenglet

“Usaré aquests dies per treballar i créixer. Però després el mister és qui mana I s’haurà de respectar la seva decisió”

Riqui Puig

“És un somni fet realitat debutar amb el Barça. Vaig començar des de ben petit i, que l’Ernesto ens doni l’oportunitat és una gran satisfacció. A més, hem pogut guanyar el partit –als penals- i estic molt content”

“Jugo com sé I com he jugat sempre. Jugar al primer equip és un premi i n’he de gaudir. He sentit nervis, perquè és el que he esperat sempre, i estic molt content i amb moltes ganes d’aprendre”

Arthur

“És un somni ser aquí. He treballat per això i afortunadament ja sóc aquí. Estic molt feliç. Vull treballar per fer-ho el millor possible”

“Estic molt feliç pel gol i pel resultat”

Mingueza

“És l’objectiu que tinc des que vaig arribar. És un orgull representar el millor Club del món”

“Cal seguir treballant cada dia, però és un orgull ser aquí”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut