La convocatòria per visitar el València CF

La convocatòria per visitar el València CF

Ernesto Valverde ha donat a conèixer els 19 jugadors citats, per afrontar la vuitena jornada de Lliga a Mestalla (20.45 hores)

Un dels desplaçaments més difícils de la temporada. Això és el que afronta aquesta jornada l’equip de Valverde. Per aquest partit que es disputarà a l’estadi de Mestalla a les 20.45 hores, Ernesto Valverde ha facilitat aquest dissabte la llista de 19 convocats per al València CF-FC Barcelona.

Per aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els següents futbolistes: Ter Stegen, Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Coutinho, Arthur, Suárez, Messi, O. Dembélé, Rafinha, Cillessen, Malcom, Lenglet, Jordi Alba, Munir, Vidal i Vermaelen. Queden fora de la convocatòria per decisió tècnica Samper i Aleñá. Sergi Roberto i Umtiti són baixa per lesió.

Darrera sessió abans del partit

Aquest dissabte l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra el València CF. Una sessió que ha comptat amb el jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova. D’aquesta manera, els blaugranes han acabat de preparar la vuitena jornada de Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut