Els bombos de la Champions prenen forma

Els bombos de la Champions prenen forma

Aquest dimecres a la nit conclouen les tres últimes eliminatòries de la ronda final dels play-offs per accedir a la fase de grups de la màxima competició europea de clubs

Ja ha començat la temporada en l’àmbit de clubs i, per tant, cada cop falta menys per a l’inici de la Lliga de Campions 2018/19. Abans, però, cal completar la llista de participants que formaran part de la fase de grups, que se sortejarà aquest dijous dia 30 d’agost a Mònaco i que començarà el 19 de setembre.

Als bombos d’aquest sorteig hi haurà el nom de 32 clubs, 26 dels quals s’han classificat directament. Dels sis que resten, tres van confirmar la seva classificació aquest dimarts i tres més hi arribaran després de superar els play-offs que conclouen aquesta nit.

Quines són les eliminatòries?

Així, doncs, el guanyador de les eliminatòries següents formarà part de la fase de grups de la Champions:

  • Estrella Roja (Sèrbia) – Salzburg (Àustria)
  • BATE Boríssov (Bielorússia) – PSV Eindhoven (Holanda)
  • Benfica (Portugal) - PAOK (Grècia)

Els equips ja classificats

A l’espera del que passi amb aquests sis equips, ja n’hi ha 29 que estan pendents del sorteig del dia 30.

Tenint en compte que el Bombo 1 el formen els campions de les sis millors federacions quant a coeficient, així com el campió de la Champions i l’Europa League, de moment (i mentre esperem els classificats finals per acabar de quadrar bombos) els equips estan col·locats de la manera següent, també tenint en compte els coeficients UEFA:

Bombo 1: Reial Madrid, Atlètic de Madrid, FC Barcelona, Bayern de Munic, Manchester City, Juventus, París Saint-Germain i Lokomotiv de Moscou.

Bombo 2: Borussia Dortmund, Porto, Manchester United, Xakhtar Donetsk, Nàpols, Tottenham Hotspur i Roma (falta un equip per tancar el bombo).

Bombo 3: Schalke, Olympique de Lió, Mònaco, Ajax i CSKA de Moscou (falten tres equips).

Bombo 4: Bruges, Galatasaray, Young Boys, Inter de Milà, Hoffenheim i AEK Atenes (falten dos equips).

Classificats però sense bombo confirmat: Liverpool, València, Viktoria Pilsen i els tres equips que es classifiquin des del play-off.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut