El Barça iguala els 10 gols dels dos Mundials passats

El Barça iguala els 10 gols dels dos Mundials passats

Amb el gol de Yerry Mina, el conjunt blaugrana ja en suma una desena, la mateixa xifra que va aconseguir als Mundials del 2010 i el 2014

El FC Barcelona és l’equip que més gols està aportant a la Copa del Món. Aquest dimarts, en l’últim matx dels vuitens de final, ha arribat el 10è. Yerry Mina, amb el seu gol davant Anglaterra amb un prodigiós cop de cap a la sortida d’un córner, ha aconseguit una nova diana amb sabor barcelonista, i ja en van deu. Yerry Mina (3), Philippe Coutinho (2), Luis Suárez (2), Leo Messi, Ivan Rakitic i Paulinho són els sis barcelonistes que han vist porteria en el Mundial de Rússia.

Amb aquest gol, els culers igualen les xifres golejadores de les dues passades edicions de la Copa del Món, en què els barcelonistes també van anotar 10 gols. Al Mundial passat, el del 2014, Leo Messi en va marcar quatre, Neymar Jr també en va fer quatre, i Alexis Sánchez en va anotar dos. Quant al del 2010, David Villa va marcar-ne cinc, Andrés Iniesta dos, i Puyol, Touré Yaya i Rafa Márquez van anotar-ne un cadascú.

El rècord, però, encara està lluny. Al Mundial del 1994, els jugadors blaugrana van anotar fins a 15 dianes, repartides de la manera següent: Stóitxkov (6), Romário (5), Goikoetxea (2) i Begiristain i Guardiola (un cadascú). Aconseguiran els culers d’aquest Mundial de Rússia igualar els espectaculars registres del 1994?

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut