Així va ser la gira del 2017 als Estats Units

Així va ser la gira del 2017 als Estats Units

Quan falten només dos dies perquè comenci la gira del 2018, repassem, amb aquesta pel·lícula, com va ser la pretemporada de l’estiu passat en terres americanes. No t’ho perdis!

Després d’haver viatjat als Estats Units durant la pretemporada del 2017, el FC Barcelona tornarà a realitzar una nova gira per terres americanes aquest estiu. Els homes d’Ernesto Valverde visitaran Portland, Los Angeles i Dallas en la nova gira 2018 per disputar els tres enfrontaments corresponents a l’ICC contra el Tottenham, la Roma i el Milan.

A continuació repassem com va ser la gira barcelonista del 2017, durant la qual els culers van visitar Nova York, Washington i Miami per enfrontar-se a la Juventus, el Manchester United i el Reial Madrid. Torna a viure la pretemporada de l’estiu passat i recorda grans moments com l’històric mosaic amb la samarreta blaugrana a Bryant Park, els passatemps culers a l’hotel i les trobades amb cracs de l’NBA. No te’n perdis cap detall i gaudeix amb la pel·lícula de la gira 2017 als Estats Units!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut