Vigo, una visita perillosa per començar l’any

Vigo, una visita perillosa per començar l’any

Els precedents blaugrana a Balaídos i el nivell de l’equip gallec en les últimes edicions d’aquesta competició preveuen una eliminatòria de vuitens complicada per a l’equip de Valverde

El Barça s’ha tornat a creuar amb el Celta de Vigo en el seu camí per revalidar el títol de vigents campions de la Copa del Rei, que ostenten des de la temporada passada. L’eliminatòria, que comença aquest dijous 4 de gener a l’estadi de Balaídos, obliga els de Valverde a estar alerta en el primer partit de l’any 2018 i en el primer després de l’aturada de Nadal.

L’equip celeste s’ha erigit en els darrers anys com un dels ‘matagegants’ de la competició del KO. La temporada anterior el Celta es va plantar a les semifinals eliminant grans clubs com el València i el Reial Madrid; i la temporada anterior, també van arribar fins a les semifinals eliminant l’Atlètic de Madrid a quarts.

L’equip entrenat ara per Juan Carlos Unzué també va vèncer el Barça en els darrers enfrontaments a Balaídos en Lliga (4-3 i 4-1), i és que els blaugranes acumulen dues derrotes en les tres darreres visites a l’estadi gallec. El darrer precedent en una eliminatòria de Copa del Rei tampoc és favorable a l’equip català; a les semifinals de la temporada 2000/01 el Barça va quedar eliminat a mans del Celta amb una derrota per 1 a 3 en el partit de tornada al Camp Nou.

Un rival complicat per encetar el 2018, per estar alerta des del primer dia, i per intentar començar l’any tal com es va acabar el 2017.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut