Tots els gols de Leo Messi a la Supercopa d’Espanya

Tots els gols de Leo Messi a la Supercopa d’Espanya

L’argentí, amb 12 gols, és el màxim golejador de la història de la competició. Reviu-los tots en el següent vídeo!

Leo Messi arriba en plena forma a la Supercopa d’Espanya, un trofeu que li va especialment bé. L’argentí és el màxim golejador de la competició amb 12 gols i té una víctima preferida, el Reial Madrid. El ‘10’ del FC Barcelona ha estat capaç d’anotar cinc gols al màxim rival a la Supercopa, repartits entre la que es va jugar el 2011, en què va marcar-ne tres, i la del 2012, any en què en va fer dos. D’altra banda, Leo Messi també ha demostrat el seu instint golejador contra el Sevilla i l’Athletic, equips als quals ha marcat en quatre i tres ocasions, respectivament.

El crac del Barça, amb 30 títols al seu palmarès, n'acumula set de la Supercopa. En tots aquests, Messi ha deixat nombroses mostres de la seva qualitat futbolística i ha liderat i ajudat el FC Barcelona a fer-se campió. A més, el millor jugador del món també ha deixat en la memòria dels aficionats blaugrana autèntics golassos.

Reviu, a continuació, tots els gols de Leo Messi a la Supercopa d’Espanya, que l’acrediten com a màxim golejador de la competició. No et perdis cap de les dianes que el ‘10’ ha marcat en les anteriors Supercopes amb el Barça i prepara’t de cara al primer títol oficial de la temporada 2017/18.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut