Ter Stegen, una garantia sota pals

Ter Stegen, una garantia sota pals

Reviu les millors aturades del porter alemany en aquesta temporada, després que aquest dimecres mantingués el seu 100% d’efectivitat en parades a la Lliga de Campions 2017/18

Una de les claus del bon inici del FC Barcelona aquest curs a la Lliga i la Lliga de Campions és Ter Stegen. El porter alemany està registrant grans aturades en els vuit partits disputats en aquestes dues competicions. En aquest vídeo repassarem algunes de les més espectaculars.

Ter Stegen registra un alt percentatge d’aturades aquest curs. I és que el porter blaugrana només ha encaixat dos gols en els 720 minuts disputats entre Lliga i Champions. Unes dades que el converteixen en el jugador menys golejat de la Lliga. Pel que fa a la competició domèstica, el porter alemany registra un 84,62% d’encert amb 11 aturades de 13 xuts que ha rebut.

Després del partit d'aquest dimecres a Lisboa (0-1) i de mantenir la porteria a zero, el millor percentatge de Ter Stegen és el que té a la Lliga de Campions, amb un 100% d’encert després d’aturar els nou xuts que ha rebut. No et perdis aquest vídeo espectacular!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut