L’exhibició de Ter Stegen a la primera volta contra el Leganés

L’exhibició de Ter Stegen a la primera volta contra el Leganés

Aquest dissabte els culers reben la visita del conjunt madrileny a l'estadi (20.45 hores), i recordem com el porter alemany va ser clau a Butarque en el partit d'anada

Ter Stegen, que va tornar a ser decisiu davant la Roma al Camp Nou, acumula una temporada espectacular i plena d'exhibicions. I és que el porter alemany ja va ser clau en el triomf del FC Barcelona davant el proper rival, el Leganés. El conjunt madrileny visita el Camp Nou aquest dissabte (20.45 hores) en el duel corresponent a la 31a jornada del campionat, i cal recordar que els barcelonistes ja van guanyar a la primera volta per 0-3 a Butarque amb un Ter Stegen estel·lar. 

Si Luis Suárez va guiar el Barça en atac durant aquell partit, Marc-André Ter Stegen ho va fer en defensa. El porter del FC Barcelona va tornar a ser determinant i, amb aturades clau, va ser un dels protagonistes del duel a Butarque. Va ser un malson per als jugadors de Garitano, però especialment per a Szymanowski, Beauvue i Amrabat. Els dos primers van tenir clares opcions per fer l’empat a 1 (min 34 i min 51), mentre que el segon hauria pogut reduir distàncies i mantenir l’equip local dins del partit amb l’1-2 (min 63).

En el següent vídeo, pots gaudir de la gran exhibició del porter blaugrana, la que va ser una de les primeres de la temporada i que acabaria sent precedida de moltes més. Ter Stegen és actualment el segon porter menys golejat de la Lliga, només superat per Oblak, que ha encaixat 14 gols en 30 jornades, mentre que l'alemany ha rebut 15. No et perdis el vídeo! 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut