Paulinho:

Paulinho: "És bo marcar però l'important és guanyar"

El brasiler ha destacat que el principal objectiu és "guanyar títols" i "guanyar els grans partits com és el clàssic davant el Reial Madrid, on haurem de fer un matx gairebé perfecte"

Igual que el FC Barcelona, ​​Paulinho està travessant un gran moment. El brasiler va anotar el seu primer doblet com a jugador blaugrana diumenge passat contra el Deportivo de la Corunya, en el triomf del conjunt culer per 4-0. El '15' barcelonista ha assegurat: "Sempre intento donar el millor de mi i no em preocupo per marcar gols, tot i que sempre és bo marcar i ajudar l'equip a guanyar. Em preocupo en ajudar els meus companys, ajudar el Barça a complir els objectius que són guanyar títols, i per guanyar-los cal guanyar els grans partits, com és el clàssic contra el Madrid". "Hem d'aprofitar el moment de confiança en el qual estem per fer un gran partit", ha afegit.

"Estem en un gran moment, amb confiança, victòries i molta solidesa"

Seguint amb la situació de l'equip, Paulinho ha destacat: "Estem en un moment amb molta confiança. Sabem de la dificultat de totes les competicions, però travessem un moment fantàstic per les victòries, la confiança i la solidesa de l'equip". Davant el Reial Madrid, el brasiler assegura que "és un equip amb molta qualitat, haurem d'estar atents els 90 minuts, però el més important és preocupar-nos de nosaltres mateixos, fer un bon partit. Un clàssic pot decidir-se en qualsevol jugada, i haurem de fer un partit gairebé perfecte".

Finalment, Paulinho ha parlat també de la seva adaptació, destacant que "m'estic adaptant molt ràpid, he estat molt ben rebut i m'han acollit molt bé, ha estat fàcil". Descobreix totes les seves declaracions en el següent vídeo!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut