Ousmane Dembélé, a Barcelona

Ousmane Dembélé, a Barcelona

El jove extrem francès, acabat d’operar a Hèlsinki, inicia ara una nova fase de recuperació de la ruptura del tendó del bíceps femoral

Ousmane Dembélé, acabat d’operar amb èxit a Hèlsinki de la ruptura del tendó del bíceps femoral, ha tornat a Barcelona per iniciar ara una nova fase de recuperació. El jugador blaugrana, en veure el vídeo del gest que van tenir els seus companys en el partit davant l’Eibar, s’ha mostrat molt agraït i ha comentat que no l’havia vist.

Dimarts al Camp Nou els jugadors del primer equip barcelonista van mostrar una samarreta de suport cap al francès amb el lema “Courage Ousmane” abans del duel davant l’Eibar, corresponent a la cinquena jornada del Lliga. En aquest partit els culers van vèncer amb contundència els bascos (6-1) gràcies als gols de Paulinho i Denis i al pòquer de Leo Messi, que ja suma 300 dianes al Camp Nou.

Dembélé es va lesionar al Coliseum Alfonso Pérez en el partit de Lliga davant el Getafe (1-2), en què va haver de ser substituït als 28 minuts de joc per Gerard Deulofeu. Cal recordar que després de ser operat pel Dr. Sakari Orava i sota la supervisió del Dr. Ricard Pruna, el temps aproximat de baixa és de tres mesos i mig. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut