Leo Messi iguala Ronaldinho amb sis gols de falta a la Lliga en una mateixa temporada

Leo Messi iguala Ronaldinho amb sis gols de falta a la Lliga en una mateixa temporada

L’astre argentí ha assolit una marca que no sortia a la palestra des de la temporada 2006/07, quan el crack brasiler també va marcar sis gols de falta

Messi afegeix un nou rècord en el seu llibre futbolístic. Davant el Leganés, l’astre argentí va igualar una marca històrica. I és que amb la diana d’aquest dissabte contra l'equip madrileny el ‘10’ blaugrana ja ha aconseguit transformar sis faltes directes en una mateixa temporada a la Lliga. L’últim jugador que va assolir aquesta xifra va ser Ronaldinho, la campanya 2006/07. De geni a figura. De Messi a Ronaldinho. Dos futbolistes que destil·len màgia en tots els seus llançaments a pilota aturada. 

L’actual ‘10’ culer ha transformat totes les faltes en un període de temps molt curt, del gener a l’abril del 2018. La primera va ser contra la Reial Societat i, a partir d’aquí, n’han vingut cinc més: davant l'Alabès, el Girona, el Las Palmas, l'Atlètic de Madrid i el Leganés. Al pal del porter, al pal allunyat, amb potència i col·locació per sobre la barrera o amb subtilesa per sota. Sis gols que han contribuït a fer que Messi lideri, juntament amb Salah, la carrera per la Bota d’Or.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut