La plantilla felicita Ernesto Valverde pel seu aniversari

La plantilla felicita Ernesto Valverde pel seu aniversari

El primer equip que s’ha exercitat aquest divendres després de classificar-se per a la cinquena final de Copa consecutiva ha felicitat el tècnic blaugrana pel seu 54è aniversari

Matí de molts somriures a la Ciutat Esportiva. El primer equip del FC Barcelona que aquest dijous va aconseguir el bitllet per a la cinquena final de la Copa del Rei consecutiva eliminant al València a Mestalla (0-2), ha felicitat al complet el tècnic Ernesto Valverde el dia del seu 54è aniversari. Un entrenament que s’ha realitzat al camp 3 de la Ciutat Esportiva en què el bon ambient ha predominat bona part d’una sessió que ha servit de recuperació per als jugadors titulars a Mestalla i en la que ha comptat amb els jugadors del barça B, Samu Araujo, R.Tarín, Morer i el juvenil Iñaki Peña.

Ernesto Valverde s’ha guanyat el vestidor amb la seva manera de ser. I així es mostra no només als entrenaments com els d’aquest divendres, sinó que també durant la temporada en el que diferents jugadors com Leo Messi, Suárez, Iniesta, Jordi Alba o Ivan Rakitic han destacat públicament la seva gran tasca al capdavant de l’equip. I és que des de la seva arribada a la banqueta del Barça, l’equip encadena una trajectòria espectacular a la Lliga, la Copa i la Lliga de Campions i segueix batent rècords. Perquè després d’aconseguir el millor inici d’imbatibilitat del Club a la Lliga, ara ha assolit que el conjunt blaugrana arribi a una nova final de Copa del Rei, la cinquena consecutiva. No et perdis el següent vídeo amb els elogis dels jugadors cap a Ernesto Valverde.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut