El gran partit d’Umtiti contra el València, en imatges

Reviu les accions més destacades que el defensa francès va oferir en el duel d’anada de les semifinals de Copa del Rei contra el València al Camp Nou

El FC Barcelona va imposar-se aquest dijous al València en el partit d’anada de la Copa del Rei (1-0). Un resultat que dóna avantatge als de Valverde per afrontar el duel de tornada a Mestalla. En aquest triomf hi va tenir molt a veure Samuel Umtiti. El defensa francès va tenir una gran actuació que va servir als barcelonistes per mantenir la porteria a zero, un factor clau al tractar-se d’una eliminatòria a doble partit.

El crac francès va mostrar-se molt sòlid en defensa i encertat. Umtiti va registrar 53 passades bones en els 90 minuts que va estar damunt del terreny de joc. Alhora, el defensa culer va aconseguir recuperar set pilotes en un duel en què va mostrar-se atent a les anticipacions. Una actuació que reafirma la solidesa dels blaugranes a la Copa del Rei, en què no han encaixat cap gol al Camp Nou. No et perdis el vídeo!