Els gols de Gerard Deulofeu contra el Girona

Els gols de Gerard Deulofeu contra el Girona

L’extrem de Riudarenes ja sap el que és anotar davant els gironins: va marcar un gol com a Juvenil (2010/11) i un doblet al Miniestadi amb el Barça B la temporada 2012/13

El FC Barcelona i el Girona es veuran les cares aquest dissabte a Montilivi (20.45 hores) en un derbi inèdit a Primera Divisió. Els blaugranes visiten els blanc-i-vermells en el partit corresponent a la sisena jornada de Lliga amb la intenció de vèncer per continuar liderant la classificació.

Un partit que serà especial per a Sergi Roberto i Marc Muniesa, dos amics i excompanys que es retrobaran després de quatre anys, i també per a Gerard Deulofeu. L’extrem de Riudarenes visita la seva terra per enfrontar-se a un equip al qual ja sap el que és marcar-li. El ‘16’ blaugrana ha anotat un total de tres dianes contra el Girona: un a la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb el Juvenil blaugrana (2010/11) i un doblet al Miniestadi amb el Barça B (2012/13), quan es van enfrontar a Segona Divisió A.

En aquell partit –disputat al desembre del 2012 i que va acabar amb un espectacular 4 a 4– també van jugar, a les files del Barça B, els actuals membres del primer equip Sergi Roberto i Rafinha, a més de Carles Planes, actualment jugador del Girona.

Ara, gairebé cinc anys després, el Girona es veurà les cares amb el primer equip barcelonista a Montilivi i amb un Deulofeu amb ganes de continuar augmentant el seu compte golejador contra el Girona. Gaudeix, amb el següent vídeo, amb els gols de Deulofeu davant el gironins! 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut