Gerard Deulofeu:

Gerard Deulofeu: "He madurat i ara soc un jugador d'equip"

El davanter blaugrana repassa l’actualitat del primer equip i la seva carrera futbolística en una entrevista exclusiva als mitjans del Club

Gerard Deulofeu ha repassat l’actualitat blaugrana en una entrevista als mitjans del Club. El davanter blaugrana ha recordat també la seva trajectòria des de la Masia fins al primer equip, així com les etapes en equips estrangers fins a tornar al conjunt dirigit per Ernesto Valverde. Destaquem les declaracions més destacades de Deulofeu:

LA MASIA

“Quan arribes al Barça de petit estàs boig pel futbol i vols arribar al primer equip. En el meu cas, m’agradava molt Ronaldinho”.

“S’ha d’aprofitar i treballar dia a dia per anar pujant el nivell i aconseguir els objectius”.

LES CESSIONS FORA DE BARCELONA

“El fet d’anar a nous equips i escoltar els entrenadors et fa madurar i pensar què està passant”.

“Això m’ha ajudat a canviar molt. Com a persona, quan era més jove, era més boig i no pensava tant les coses”.

DEULOFEU COM A JUGADOR

“Treballo molt per fer el que he de fer el cap de setmana i estudio els contraris”.

“He millorat en molts aspectes, sobretot defensivament. Ara soc més un jugador d’equip, abans era més individual”.

EL 'CALCIO' I LA PREMIER

“El futbol d’Anglaterra és directe i es viu amb molta passió. La Premier és molt maca, una de les millors lligues, tot i que els millors jugadors són aquí”.

“Tinc grans records de la meva etapa a Milà, van ser els mesos més feliços de la meva vida per tal com em va anar tot i en coincidir amb el naixement de la meva filla”.

EL BARÇA DE VALVERDE

“Estic content, estic jugant i aportant a l’equip. Sempre vols aportar més a l’equip perquè mai ens podem quedar on som”.

“Estem aconseguint els objectius, hem de seguir així. Ara venen partits molt importants abans del Nadal. A la Lliga hem de seguir a dalt i a la Lliga de Campions hem de certificar la classificació per a la ronda següent”.

VISITA A UN ESTADI CONEGUT

“El Juventus Stadium és un camp complicadíssim. La Juventus és un equip molt organitzat. Hi vaig jugar amb el Milan en Lliga i Copa. Hem de gaudir jugant al futbol".

“Hem de gaudir jugant al futbol. El Barça pot guanyar on sigui”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut