Ernesto Valverde: “Estem contents pel resultat en un camp complicat”

Ernesto Valverde: “Estem contents pel resultat en un camp complicat”

El tècnic blaugrana ha destacat el punt obtingut contra el conjunt matalasser tot i “haver tingut opcions per guanyar”

Ernesto Valverde ha destacat el punt obtingut aquest dissabte contra l’Atlètic de Madrid (1-1): “Estem contents pel resultat en un camp complicat. El punt obtingut és positiu en un partit difícil i que se’ns ha complicat encara més amb el seu gol contra un gran rival”. Alhora, el preparador barcelonista ha destacat que els blaugranes no han perdut la cara al partit tot i anar per darrere en el marcador: “L’Atlètic ha aprofitat el gol per tancar-se al darrere. No ens hem rendit i en el segon temps s’ha trencat més el partit i hem pogut marcar i, fins i tot, hem tingut opcions per guanyar els tres punts”.

Valverde s’ha referit al final de la ratxa de victòries del FC Barcelona: “La Lliga és llarga, teníem una taxa Immaculada però el d’avui era un duel complicat i hem pogut aconseguir un empat”. Preguntat per Luis Suárez, el preparador blaugrana ha destacat la importància del davanter uruguaià: “Suárez ha estat molt bé a banda del gol. El treball que fa és molt important per a nosaltres. A banda del gol ha tingut altres bones oportunitats per marcar”. També s’ha referit al bon treball de Gerard Deulofeu: “Necessitem gent com ell que pugui desfer situacions de partit com les d’avui i ell ens ho aporta”.

Finalment, el tècnic blaugrana s’ha referit a Leo Messi: “Qualsevol participació seva es nota. Ha fet un gran esforç i es notava que quan tenia la pilota podia passar qualsevol cosa. La seva presència també imposa respecte al rival”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut