Ernesto Valverde: “Els millors fitxatges són els que estan al meu equip”

Ernesto Valverde: “Els millors fitxatges són els que estan al meu equip”

“Estic molt content per com han vingut els jugadors a nivell de treball i compromís i els he vist molt bé”, ha revelat el tècnic blaugrana

La pretemporada 2017/18 ja comença a agafar forma i inicia la segona setmana d’entrenaments per preparar els primers partits. Aquest dilluns, doncs, després de la sessió matinal a la Ciutat Esportiva, ha comparegut davant els mitjans de comunicació el tècnic Ernesto Valverde, en el que ha estat la primera roda de premsa de la temporada. L’extremeny ha explicat que se sent “molt content per com han vingut els jugadors a nivell de treball i compromís”. En aquest sentit, i qüestionat pels possibles fitxatges, Valverde ha sentenciat que té els millors jugadors i el més important és valorar el que tenim aquí: “Els millor fitxatges són els que estan al meu equip”.

Valverde, que va haver de patir aquesta plantilla com a tècnic rival, ha afirmat que “el fet de dirigir Messi et fa sentir alleujat perquè quan estàs a la banqueta visitant has de pensar com aturar-lo i sempre et falten jugadors per tapar-lo”. I ha continuat: “Messi és un jugador que tot ho fa bé, determinant en moltes coses i ho seguirà fent. Intentarem que sempre estigui en zones còmodes del terreny de joc i que independentment on jugui, sempre acabi en una zona d’influència i sent ell, en definitiva”. En aquest sentit, el tècnic blaugrana ha revelat que el joc de l’equip “serà sempre tenir la iniciativa, en què el signe identificatiu del Barça se seguirà veient”.

Qüestionats per noms propis, Valverde ha parlat de la majoria dels jugadors de la seva plantilla. Tot seguit repassem les seves declaracions:

Iniesta: “La meva intenció és que estigui content, que participi i ens aporti moltes coses”

Sergi Roberto: “Està clar que és un jugador polivalent. Ha jugat al mig del camp, però al lateral també ho fa molt bé. És un gran avantatge per a ell tenir un ventall d’opcions”.

Rakitic i André Gomes: “Són dos jugadors del meu equip i per descomptat que compto amb ells”.

Deulofeu: “Té un problema muscular i en aquests moments s’està recuperant. És un jugador de l’equip i creiem que ens pot ajudar durant la pretemporada”.

Neymar: “És un jugador que fa molt de mal al rival. Comença des de la banda, però té moltes qualitats per jugar en altres llocs. Hem de pensar en l’equilibri de l’equip. La seva versatilitat ens beneficia”.

Satisfet amb el rendiment dels jugadors del filial

En aquesta pretemporada fins a cinc jugadors del Barça B han iniciat els entrenaments amb el primer equip. Ortolá, Aleñá, Palencia, Cucurella i Vitinho han participat de les sessionsi Valverde n’està molt satisfet. “Els he vist molt bé, amb molt bon ritme i ens estan ajudant molt. Són jugador que han fet un salt important, de jugar a Segona B a entrenar-se amb el primer equip i no es nota tant”. I ha afegit: “És un any important per a ells en una categoria difícil com és la Segona A i la meva intenció és que ens puguin ajudar durant la temporada”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut