El documental més especial del Clàssic

El documental més especial del Clàssic

Aquest dimecres es compleix un mes del darrer Clàssic de la temporada, on culers i madridistes van empatar a dos al Camp Nou. Repassem com va ser el matx, des de diferents punts de vista i arreu del món!

Ja ha passat un mes des que es va disputar el darrer Clàssic de la temporada. El FC Barcelona i el Reial Madrid es van enfrontar el passat 6 de maig al Camp Nou en un duel trepidant on van acabar empatant (2-2). Els gols de Luis Suárez i Leo Messi per als culers i de Cristiano i Bale per als visitants van repartir els punts entre tots dos equips després d’un matx molt competit.

Tot i així, els culers van disputar el partit amb la Lliga ja guanyada, i al finalitzar el matx els jugadors barcelonistes van celebrar el campionat lliguer i també la Copa del Rei juntament amb l’afició del Camp Nou, absolutament bolcada amb els seus. En el següent documental, repassem com va ser aquest Clàssic des de diversos llocs arreu del món, amb tots els detalls i interioritats del major espectacle del món.

Un documental on podràs gaudir del Barça-Madrid des de diferents punts de vista! Des de la visió de l’afició del Camp Nou, dels Barça Legends, els aficionats d’arreu del món... A més, tota la prèvia amb els preparatius a l’estadi, l’arribada dels jugadors, la prèvia, el matx i tot el postpartit amb la celebració del doblet. No t’ho perdis i gaudeix amb aquest vídeo!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut