Leo Messi: “Intentarem guanyar-ho tot”

Leo Messi: “Intentarem guanyar-ho tot”

El crac argentí ha recalcat que està “content per com van les coses”, però ha afegit que “encara queda molt”

Leo Messi ha parlat aquest divendres en un acte publicitari sobre l’actualitat del conjunt blaugrana. El crac argentí ha explicat: “Fins ara les coses ens estan anant bé. Vam passar una prova difícil davant l’Espanyol, havíem de remuntar i no era fàcil, però vam poder fer-ho i ara estem a semifinals. Estic content per com ens van les coses, però encara queda molt”.

El ‘10’ argentí també ha repassat les arribades de Coutinho i Yerry Mina: “Estic feliç que tots dos estiguin amb nosaltres”. A més, Messi ha recordat l’arribada de Valverde: “Des de la seva arribada va ser molt clar, des del principi va deixar clar el que pretenia l’equip. Nosaltres ens vam adaptar ràpidament al que demanava, no era gaire diferent del que fèiem”. “Ens hem fet forts defensant i, a l’hora d’atacar, tenim jugadors de molta qualitat que resolen partits”, ha afegit.

Pel que fa a les rotacions, Messi ha comentat: “És decisió de Valverde, no tinc cap problema a rotar com fan també els altres companys”. Finalment, el crac culer ha parlat dels títols: “Els nostres objectius són aconseguir tot el que juguem. Per sort anem per bon camí. Intentarem guanyar-ho tot. Tant de bo acabem de la millor manera”. Repassa totes les declaracions de l’argentí al vídeo següent.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut